Çimenözü Deliktaş İlkokulu

Vizyon: Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:45 14-30
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Servis yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: ...
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yok
Kontenjan Bilgileri: Sınıf öğretmenliği (1)
Diğer Hususlar: OKULUMUZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BÜNYESİNDE 2008 YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİR.

WEB - https://763031.meb.k12.tr

Adres - ÇİMENÖZÜ MAH. DELİKTAŞ SK. NO 1 ÇAT / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - çimenözü mahallesi deliktaş sokak no:1 Çat/ERZURUM

Adres - ÇİMENÖZÜ MAH. DELİKTAŞ SK. NO 1 ÇAT / ERZURUM

Ulaşım Ulaşım minibüs aracılığıyla sağlanmaktadır. Minübüs sabah 07.00 gibi köyden çıkıp öğleden sonra 14.30 gibi köye dönmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 98 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 47 km uzaklıktadır.