ERZURUM / ÇAT - Çimenözü Deliktaş İlkokulu

May

Okulumuzda öğrencilerle beraber Atatürk köşesini farklı bir bakış açısıyla oluşturduk.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun."

M.Kemal ATATÜRK

Mrt

Ekm

Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktıktan sonra başlatmış olduğu Kurtuluş Şavaşı'mızın zaferle sonuçlanmasından sonra, 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.

Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun...

Ekm

Çocuklarımız için temin edilen hikaye kitapları ; çocuklarımızın hızlı ve akıcı okuma ,okuduğunu anlayabilme ve yorumlayabilmesinde çok faydalı oldu.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Çimenözü Deliktaş İlkokulu öğretmeni tarafından öğrencilere doküman dağıtıldı.

Kas

Çimenözü Deliktaş İlkokulu 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyete açılmıştır. Okulumuz Çimenözü Mahallesi Deliktaş Mezrası'nda bulunmaktadır. Okulumuz 1 adet derslik ve 1 adet müdür odasından oluşmaktadır. Okulun bitişiğinde 1 adet okul lojmanı bulunmaktadır.